Image

Spoeddienst

Tandarts

Als zich tijdens openingsuren van de praktijk een spoedgeval voordoet, bijvoorbeeld een ongeval m.b.t. het gebit of een acute hevige pijnklacht dan kunnen wij meestal diezelfde dag ruimte maken om u te helpen. Voor zeer ernstige - acute - pijnklachten of een ongeval is na 17.00 uur en in het weekend een tandartsenpraktijk uit de aangesloten kring bereikbaar. De spoeddienst is buiten de reguliere openingstijden bereikbaar via het centrale nummer van de tandartsenkring: 0495-460765. Let op: behandeling vindt plaats in de praktijk van de dienstdoende tandarts (regio Weert/Cranendonck).


Houdt er rekening mee dat aan deze spoeddienst extra kosten zijn verbonden die ter plekke contant moeten worden voldaan. Let op: binnen Tandartspraktijk Cranendonck kunt u niet pinnen. Wel is op loopafstand een pinautomaat aanwezig. Zorg dat u voor de behandeling voldoende geld bij u heeft (€ 200).


De behandeling van een plaatsvervangende tandarts beperkt zich tot het strikt noodzakelijke. Voor eventuele vervolgbehandelingen en voorzieningen wordt u naar uw eigen tandarts verwezen.

Huisarts
Apotheek
Ziekenhuis