Image

Facturatie

Onze praktijk zendt uw tandartsrekening naar uw woonadres. Nadat u deze heeft betaald, kunt u de rekening doorsturen naar uw verzekeraar, welke dan aan u een eventuele vergoeding uit kan keren. Wij declareren dus niet rechtstreeks aan uw verzekeraar. Dit verhoogt de transparantie voor u. Graag wijzen wij u erop dat betaling binnen 30 dagen dient plaats te vinden, anders zijn wij genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. 

De mondzorg voor kinderen (tot 18 jaar) zit in de basisverzekering en is dus kosteloos voor u. Deze nota's declareren wij daarom rechtstreeks aan de zorgverzekeraar, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Als u vragen heeft over uw tandartsrekening, dan kunnen wij die uiteraard het beste beantwoorden. Mocht u niettemin nog vragen hebben, dan kunt u eventueel ook contact opnemen met het Tandheelkundig Informatiepunt, telefonisch bereikbaar onder nummer 0900-2025012 (€ 0,25 per minuut): - maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur - en dinsdag tot en met vrijdag ´s middags van 13.30 tot 16.30 uur.